
به گزارش Sky Sports، قرار بود که میزبانی این مسابقات در سرتاسر اروپا باشد و همانند دوره های قبل در کشور خاصی انجام نگیرد. حالا در مراسمی که امروز در جنوا ایتالیا برگزار شد، میشل پلاتینی میزبان های این مسابقات را اعلام کرد. ورزشگاه 90 هزار نفری ویمبلی که در ابتدا با آلیانز آرهنا رقابت تنگاتنگی داشت، بعد از انصراف این ورزشگاه در دقیقه 90، بدون رقیب میزبان بازی فینال و دو بازی رده بندی شد.
میزبان های این مسابقات که در سه دور گروهی، بازی های حذفی و فینال شامل 51 بازی می شود، 13 شهر هستند که در زیر مراحل میزبانی هر شهر را می بینید:
فرانسه در رقابت با کرهجنوبی به عنوان میزبان جام جهانی 2019 زنان انتخاب شد.
به گزارش ایسنا، فیفا امروز میزبانی رقابتهای جام جهانی فوتبال زنان در سال 2019 را به فرانسه داد.
فرانسه برای به دست آوردن این میزبانی با کره جنوبی رقابت میکرد؛ کشوری که پیش از شکست امروز، میزبانی رقابتهای جام جهانی زیر 20 سال زنان در سال 2018 را به دست آورده بود.
این دو کشور تنها نامزدهای رسمی میزبانی مهمترین رقابتهای فوتبالی زنان دنیا بودند. پیشتر انگلیس، نیوزیلند و آفریقای جنوبی تمایل خود را برای میزبانی این رقابتها اعلام کرده بودند اما به دلیل اینکه مدارک مورد نظر فدراسیون جهانی فوتبال را تهیه نکرده بودند به صورت خودکار از نامزدی این مسابقات کنار رفتند.
فرانسه همچنین میزبان جام ملت های فوتبال مردان اروپا 2016 می باشد .
چین برای نخستین بار میزبان جام جهانی شد و بسکتبالیستهای جهان در سال 2019 در این کشور به مصاف هم میروند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مراسم انتخاب میزبان جام جهانی بسکتبال 2019 امروز برگزار شد که در نهایت چین توانست به عنوان میزبان دور بعدی این رقابتها انتخاب شود.
جام جهانی بسکتبال در سال 2019 با تغییراتی برگزار خواهد شد که از جمله این تغییرات این است که برای نخستین بار این رقابتها یک سال بعد از جام جهانی فوتبال برگزار میشود و دیگر همزمان با رقابت های جهانی فوتبال نخواهد بود. نکته دیگر این است که در جام جهانی 2019، 32 تیم به مصاف یکدیگر خواهند رفت که نسبت به دوره گذشته هشت تیم به رقابتها اضافه شدهاند.
چین و فیلیپین دو کشور آسیایی بودند که نامزد گرفتن میزبانی این رقابت ها بودند که چینیها در نهایت توانستند در این راه موفق شوند.
یائو مینگ، بسکتبالیست سابق تیم ملی چین مسئول معرفی برنامههای کشورش برای سال 2019 بود و توانست میزبانی را برای این کشور بگیرد.
نخستینبار فیلیپین به عنوان یک کشور آسیایی میزبان این رقابتها شد و ژاپن نیز دومین کشور بود.
کمیته المپیک اروپا هلند را برای میزبانی بازیهای اروپایی 2019 انتخاب کرده و در صورتی که مسئولان این کشور تصمیم نهایی خود را برای میزبانی بگیرند بازیهای اروپایی 2019 در هلند برگزار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، میزبانی بازیهای اروپایی سال 2019 به هلند داده شد. اولین سری این بازیها ماه گذشته در باکو انجام شد .
تصمیم برای دادن میزبانی بازیهای سال 2019 به هلند در مجمع کمیته المپیک اروپا (EOC) گرفته شد.
پاتریک هیکی، رییس EOC اعلام کرد: درباره شش شهری که به میزبانی علاقه نشان داده بودند بحثهایی صورت گرفت اما ما نخواستیم که این شهرها وارد پروسه پر هزینهای شوند. بنابراین تنها شهری که واجد شرایط بیشتری برای میزبانی است را انتخاب کردیم. هلندیها پیشنهادات خوبی برای میزبانی بازیهای اروپایی 2019 داشتند که با استراتژیهای EOC در یک راستا بود. من در حال حاضر منتظر هستم تا با هلند همکاری کنیم و تلاش کنیم تا برنامههای آنها انجام شود.
تصمیم قطعی و نهایی از سوی کمیته المپیک هلند و دولت این کشور گرفته خواهد شد.
هزینه برگزاری بازیهای اروپایی سال 2019 کمتر از بازیهای 2015 باکو خواهد بود. بازیهای باکو روز 12 ژوئن شروع میشود.
گفته میشود که هزینه برای برگزاری بازیهای اروپایی 2019 هلند، 127 میلیون یورو خواهد بود که 27 میلیون یورو از بخش دولتی و 50 میلیون یورو از مقامات محلی هلند گرفته خواهد شد. قرار است که بازیها در 9 شهر هلند در پنج بخش مختلف برگزار شود. این رقابتها در 15 رشته برگزار میشود.
در بازیهای باکو 20 رشته ورزشی حضور دارد. البته در هلند اسب سواری و ورزشهای اسکیتی نیز به بازیهای اروپایی اضافه خواهند شد.
رییس فدراسیون ورزشی هلند نیز تعهد کرده است که بازیهای اروپایی در این کشور با هزینه مناسب برگزار شود. او اعلام کرد که هیچ بنای جدیدی برای برگزاری این بازیها ساخته نخواهد شد و از استادیومهای قبلی استفاده میشود. ضمنا هیچ دهکدهای برای ورزشکاران ساخته نمیشود و آنها در هتل اقامت خواهند داشت.
او در ادامه افزود: ما خوشحالیم که EOC واکنش مثبتی به برگزاری بازیها در هلند نشان داده است. بعد از رای EOC ما مطمئن شدیم که تصمیم درستی برای برگزاری بازیها در بخشهای مختلف هلند گرفتهایم. در حال حاضر باید برنامههایمان را قطعی کنیم و مطمئن شویم که برای هر سوالی که از ما پرسیده شده، پاسخی داریم. ما در هفتههای آینده با وزارت بهداشت و شهرداریها دیدار خواهیم داشت. من به همه آنها اعتماد دارم. البته ما نمی توانیم به دولت چیزی را دیکته کنیم. هنوز معلوم نیست که چه زمانی توافق بین ارگانهای مختلف در هلند برای برگزاری بازیها صورت خواهد گرفت. در صورتی که مقامات هلندی با یکدیگر به نتیجه نرسند و این کشور میزبان نشود، احتمالا میزبانی به شهرهای دیگر از جمله استانبول میرسد.
رییس فدراسیونهای ورزشی هلند افزود: ما از این مساله نگران نیستیم که نبود دهکده به برگزاری بازیها آسیبی بزند. ما این مساله را بررسی کردیم. هلند کشور بزرگی نیست و ورزشکاران میتوانند به راحتی جابجا شوند. ما بازیها را جایی برگزار میکنیم که همه بتوانند راحت به آنجا برسند. ما میخواهیم میزبانی به کشوری برسد که موانع زیادی برای برگزاری بازیها ندارد.
دست رد کرهجنوبی به پیشنهاد کره شمالی برای میزبانی مشترک المپیک 2018
بازیهای المپیک زمستانی 2018 در پیونگ چانگ کره جنوبی انجام خواهد شد. کره شمالی پیشنهاد همکاری در برگزاری بازیهای اسکی این المپیک را داده بود که با پاسخ منفی مسوولان کره جنوبی روبرو شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، چانگ اونگ، رییس کمیته بین المللی المپیک کره شمالی پیشنهاد داده بود که بعضی از بازیهای اسکی المپیک زمستانی 2018 در این کشور و در پیست اسکی Masik برگزار شود.
دو کیل یو وزیر ورزش این کشور در این باره گفت: «این مسئله برای کشورهای کره جنوبی و شمالی بسیار حائز اهمیت خواهد بود که با هم در میزبانی بازیهای المپیک زمستانی 2018 همکاری کنند.»
با این وجود مقامات کره جنوبی این ایده را رد کردند. آنها بیان کردهاند که این کار از نظر قانونی و منطقی غیر قابل انجام است و با این کار قوانین المپیک نقض میشود.
IOC تنها اجازه برگزاری مسابقات در دو شهر را در شرایط اضطراری میدهد. همکاری برای برگزاری مسابقات خلاف قوانین کمیته المپیک است و تمام بازیها باید در شهر میزبان انجام شود.
کمیته برگزاری در این باره اعلام کرده است: «ما باید مطمئن شویم که تمام امکانات و تکنولوژیها برای برگزاری این مسابقات در شرایط عالی قرار دارند. برگزاری بعضی از مسابقات در پیست MASIK سیصد کیلومتر دورتر از پیونگ چانگ، نمی گذارد که ما به این هدف برسیم.»
کمیته بین المللی المپیک تنها اجازه همکاری در مراسم افتتاحیه را به این دو کشور داده است. دو کشور کره شمالی و کره جنوبی تنها در هفتههای اخیر شروع به مذاکرات ورزشی کردهاند زیرا تاکنون تنشهای سیاسی بین این دو کشور وجود داشت.
این دو کشور در حال مذاکره برای فرستادن تیم مشترک کره به بازیهای دانشجویان جهان (یونیورسیاد) 2015 هستند. این بازیها در شهر گوانگجوی کره جنوبی انجام خواهد شد.
*کمی بیندیشیم ... ورزش جای واقعی خود را در جامعه ندارد*
تهران از دهم تا بیست و پنجم شهریورماه سال ۱۳۵۳ خورشیدی میزبان برترین ورزشکاران آسیا بود. ایران برگزاری هفتمین دوره بازیهای آسیایی را بر عهده داشت. رویدادی که در سال ۱۳۵۳ ایران و ایرانیان را در شوق و شوری فراوان فرو برده بود. امروز پس از نزدیک به چهار دهه از آن رویداد بزرگ ورزشی – اجتماعی کمترین آثاری از آن در اذهان عموم باقی مانده است. برای هر چه باشکوهتر برگزار کردن این بازیها از چند سال پیش تلاشها و تدارکات گستردهای در سطوح مختلف آغاز شده بود. مهمترین بخش این تلاشها به ایجاد یک مجموعۀ ورزشی پیشرفته و برابر با استانداردهای جهانی اختصاص داشت: مجموعۀ ورزشی آریامهر. برگزاری هفتمین دوره بازیهای آسیایی در تهران آزمایشی برای گام بعدی در پهنۀ جهانی شمرده میشد: برگزاری بازیهای المپیک در ایران.
مسجد شیخ لطفالله (ساخته شده در ۱۶۰۲ – ۱۶۱۹ میلادی)
تعدادی از بازیگران سریال مراد برقی
تهران،
پایتخت ایران از ۱۰ تا ۲۵ شهریور میزبان هفتمین دوره بازی های آسیایی بود.
بزرگ ترین رویداد تاریخ ورزش ایران که بیشتر از ۳ هزار ورزشکار از ۲۵ کشور
آسیایی را به مدت ۲ هفته در تهران دور هم جمع کرد تا برای صید ۶۰۱ مدال در
۱۶ رشته با هم رقابت کنند.
بازی های آسیایی برای اولین بار در حالی در خاورمیانه برگزار شد که این منطقه، شدیدا ملتهب بود. کمتر از یک سال قبل، اعراب و رژیم صهیونیستی در جنگی ۶ روزه با هم درگیر شده بودند. در جهان هم آمریکا درگیر جنگ ویتنام بود. چین و تایوان باهم درگیر بودند و رقابت بلوک شرق(شوروی) و بلوک غرب(آمریکا) در قالب جنگ سرد در اوج قرار داشت.
تایپوگرافی نام تهران، لوگوی متفاوتی بود که بر روی مدال ها و تی شرت ها نقش بست. تهران برای کسب میزبانی رقیبان سرسختی نداشت. کویت و رژیم صهیونیستی که البته هیچ کدام هم از نظر ساختاری و موقعیت به پای ایران نمی رسیدند. برگزاری موفقیت آمیز بازی های آسیایی باعث شد تا ایران، تهران را برای میزبانی المپیک ۱۹۸۴ میلادی (۱۳۶۳ شمسی) معرفی کند. اما مدتی بعد در اواخر اکتبر ۱۹۷۷ میلادی (۱۳۵۶شمسی)، این نامزدی را به دلایل امنیتی (انقلاب 57) پس گرفت.
شهر میزبان | بوسان٬ کره جنوبی |
---|---|
کشورهای شرکتکننده | ۴۴ |
ورزشکاران | ۷.۷۱۱ |
رویدادها | ۴۱۹ رویداد در ۳۸ رشته ورزشی |
افتتاحیه | ۲۹ سپتامبر |
اختتامیه | ۱۴ اکتبر |
افتتاح کننده | کیم دای جونگ |
سوگند ورزشکار | مون دائه سونگ |
مشعل بازیها | ها هیونگ زو کی سون هویی |
ورزشگاه بازیهای آسیایی ۲۰۰۲ چهاردهمین دوره از بازیهای آسیایی بود که از ۲۹ سپتامبر ۲۰۰۲ به مدت پانزده روز در شهر پوسان کشور کره جنوبی برگزار شد. بعد از بازیهای آسیایی ۱۹۸۶ که در سئول برگزار شد، این دومین مرتبهای بود که کره جنوبی میزبانی این بازیها را بر عهده گرفته بود. رقابتها در ۳۸ رشته ورزشی انجام شد و ۴۴ کشور آسیایی در این رقابت حاضر بودند.[۱] کاروان ورزشی کره جنوبی با کسب ۹۶ مدال طلا و در مجموع ۲۶۰ مدال مختلف پر مدالترین و موفقترین دوره حضور خود را سپری کرد. با حضور کاروانهای ورزشی افغانستان و کره شمالی، برای نخستین بار تمام اعضای شورای المپیک آسیا در یک دوره المپیک تابستانی حاضر بودند. همچنین بدنسازی برای نخستین بار در جمع رشتههای ورزشی المپیک تابستانی آسیایی قرار گرفت.[۲] کیم دائه جونگ، رئیس جمهور وقت کره جنوبی افتتاح کننده بازیها بود.[۳] |
ورزشگاه آسیاد بوسان |
بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ (به انگلیسی: 2018 Asian Games) هجدمین دوره بازیهای چندورزشی است که در سطح قاره آسیا برگزار شود. قرار است این دوره از بازیها در شهر جاکارتا پایتخت کشور اندونزی میزبانی شود[۳]
در واقعاً شهر هانوی ویتنام برای برگزاری بازی ها برگزیده شده بود اما به دلیل مشکلات مالی از میزبانی بازی ها صرنظر کرد و میزبانی به شهر جاکارتا داده شد
می دونستید المپیک تابستانی 1984 قرار بوده به میزبانی ایران-تهران-دهکده المپیک برگزار بشه ؟؟؟ این مسابقات به دلیل انقلاب اسلامی ایران و ناامنی از تهران ایران گرفته شده و به لس آنجلس ایالات متحده ی آمریکا برده شد ؟؟؟ جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب این مسابقات را تحریم کرده و در آن شرکت نکرد . دلایل : 1 خمینی رهبر ایران آمریکا را شیطان بزرگ می نامد . 2 عده ای معتقدند ایران این مسابقات را به دلیل اینکه از ایران گرفته شده و به آمریکا برده شده است ، تحریم کرده .
خلاصه این مسابقات المپیک ایران خوب گوشت شد به جون آمریکا و اقتصادشون رو متحول کرد .
گالری تصاویر
![]() نشان رسمی بازیهای المپیک تابستانی ۱۹۹۲
|
|
شهر میزبان | لس آنجلس, آمریکا |
---|---|
کشورهای شرکت کننده | ۱۴۰ |
تعداد ورزشکاران | ۶٬۷۹۷ |
رویدادها | ۲۲۱ در ۲۳ بازیهای المپیک |
افتتاحیه | جولای ۲۸ |
اختتامیه | آگوست ۱۲ |
افتتاح کننده | رئیس جمهور رونالد ریگان |
سوگند ورزشکار | ادوین موسز |
سوگند داور | شارون هبر |
مشعل المپیک | رفر جانسون |
ورزشگاه | ورزشگاه یادبود کولیسیم لسآنجلس |
شهر میزبان | تهران، ایران |
---|---|
شعار | Tora, Tora, Tora |
کشورهای شرکتکننده | ۲۵ |
ورزشکاران | ۳٫۰۱۰ |
رویدادها | ۲۰۰ رویداد در ۱۶ رشته ورزشی |
افتتاحیه | ۱ سپتامبر |
اختتامیه | ۱۶ سپتامبر |
افتتاح کننده | محمدرضا شاه پهلوی |
سوگند ورزشکار | منصور برزگر |
مشعل بازیها | گلوردی پیمانی |
ورزشگاه | ورزشگاه آریامهر |
گالری تصاویر
شهر میزبان | اینچئون، کره جنوبی |
---|---|
شعار | تنوع در اینجا میدرخشد |
کشورهای شرکتکننده | ۴٥ |
رویدادها | ۴۳۹ در ۳۶ رشته ورزشی |
افتتاحیه | ۱۹ سپتامبر |
اختتامیه | ۴ اکتبر |
افتتاح کننده | پارک گیون هاى |
سوگند ورزشکار | اوه جین هیوک - نام هیون هى |
ورزشگاه | ورزشگاه اصلی بازیهای آسیایی اینچئون |